.


Even voorstellen

Graag willen wij ons even voorstellen: Wij zijn Don en Brigitte van der Linden. Samen met onze drie dochters Iris, Maran en Kira zijn wij een ondernemend en enthousiast gezin dat toe was aan een nieuwe invulling van ons leven. We waren woonachtig in Nederland. Don was werkzaam als veiligheidskundige, Brigitte had haar eigen kapsalon.

In 2015 hebben wij het roer omgegooid, waarbij we gevolgd zijn door het tv programma Ik Vertrek. We hebben alles in Nederland achter ons gelaten en een oud boerenterrein in Fongrave gekocht wat we hebben omgetoverd tot een prachtige glamping Domaine Ramonjavel (www.ramonjavel.eu). Wij ontvangen tijdens het hoogseizoen vooral gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar en daarbuiten organiseren we met veel passie bruiloften. In 2019 hebben we de glamping uitgebreid met een alpaca fokkerij (www.alpagaskimaris.com), hebben een klein winkeltje en organiseren activiteiten met de alpaca’s zoals een wandeling of een picknick.

Inmiddels is de Lot et Garonne helemaal ons thuis geworden. We hebben hier ons draai gevonden en genieten enorm van het Franse leven!.

.

.


Nieuwe uitdaging

In de jaren hebben we de grote projecten op onze prachtige glamping afgerond en daarom waren we op zoek gegaan naar een nieuw project. Het moest een leuk huisje zijn aan de Lot wat we konden gaan verhuren.

Dat huisje werd wat groters.. Na het zien van de advertentie van de makelaar gingen we een kijkje nemen. Er was een gat in het hek, ons wurmend door de bramenstruiken stonden we binnen.

De prachtige abdij van Clairac, overwoekerd door de 17 jaren van leegstand, leeggeroofd en vernield. Ze veroverde ons hart, we waren op slag verliefd!

Het was een enorm renovatie traject maar wat zijn we trots op het resultaat!


.

.

.


'Zeg ja'

In 2016 hebben we onze eerste bruiloft georganiseerd en we waren verkocht!

Het zo ontzettend leuk om bruidsparen te zien genieten met alle dierbaren om hun heen. De verbondenheid die we voelen van het bruidspaar en hun gasten. En ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen, hoe leuk is het om met elkaar tot een prachtig resultaat te komen.

We hopen dat we nog heel veel bruidsparen mogen ontvangen op onze mooie locaties!