Jullie bruiloft in landelijke stijl

Ben je op zoek naar een romantische trouwlocatie, een paradijselijke omgeving, grote slaapcapaciteit (58 bedden), een feestzaal (140m2), een groot gezellig overdekt terras onder de druivenranken, een prachtig zwembad met heerlijke ligbedden, veel faciliteiten voor je gasten en oneindig veel speelplezier voor de kinderen.

Zoek niet verder, Domaine Ramonjavel heeft alle ingrediënten om van jullie trouwfeest een groot succes te maken.

.

.

.


Ruimte en capaciteit

Domaine Ramonjavel is een prachtig landgoed (18 hectare) gelegen in de lieflijke streek de Lot et Garonne. De tuin is een lust voor het oog. De honderden jaren oude Platanen vallen het eerste op als je het park binnenkomt. Daarna zie het meertje met zijn charmante bruggetjes. Er zijn verschillende romantische, schaduwrijke zitjes en plekjes om te genieten van de rust en de natuur. En niet te vergeten de prachtige details die de eeuwenoude geheimen van het landgoed een beetje blootgeeft. Geweldig voor jullie bruidsreportage

De romantische buitenceremonie vindt plaats aan het meertje, onder de onder de eeuwenoude platanen met uitzicht op de landerijen.

In het bijzijn van alle mensen die jullie lief zijn geven jullie onder het romantische trouwprieel het ja-woord aan elkaar. Het is zelfs mogelijk onze alpaca's deel te laten maken van jullie ceremonie.

In de schaduw van de oude grote bomen brengen jullie een toast uit bij de 'vin d'honeur' of een aperitief.

.

.

.


Dineren onder de druivenranken

Kaarsverlichting onder de veranda, lang gedekte tafels, Franse chansons op de achtergrond. Bij Domaine Ramonjavel kan je zelf je ontbijt, lunch en diner samenstellen. Wil je een chique vijf gangen diner of een informele barbecue. Alles wordt bereidt vanuit de super smoker. Gegarandeerd dat jullie genieten! 

En zit het weer even niet mee? Geen probleem. De feestzaal van 140 m2 is een prachtige schuur uit 1800, een prachtige ambiance, waar natuurlijk tot in de late uurtjes gefeest kan worden!

Het team Ramonjavel staat voor u klaar. Geef uw wensen aan, wij denken graag met u mee, alles is mogelijk. Het zijn jullie dagen en die moeten perfect zijn!

Slaapplaats tot 55 personen

Je kan blijven slapen. Om het (volledig omheind, kindveilige) meertje staan 10 sfeervol ingerichte lodgetenten voorzien van heerlijke bedden, een keukentje, leuke brocante meubels en een groot overdekt terras met prachtig uitzicht. Allen met privésanitair.

Daarbij zijn er ook nog 2 kamer-appartementen voorzien van buitenkeuken en nog 1 chambre d’hôtes.


Overige faciliteiten

Zwembad met peuterbad, grote speeltuin, speelschuur, biljart, tafelvoetbal, petanque, trekvlot en heel veel dieren waaronder 25 alpaca’s.

De Lodgetenten

De Kamer-appartementen