Wat vind je op  DomaineRamonjavel


Het zwembad ligt te schitteren onder de Zuid-Franse zon. De ligbedden staan onder de veranda waar de druif vrolijk omheen groeit. Helemaal beschikbaar voor jullie alleen. Ultiem genieten voor jullie als bruidspaar samen met alle gasten.

Kaarsverlichting onder de veranda, lang gedekte tafels, Franse chansons op de achtergrond. Bij Domaine Ramonjavel kan je zelf je ontbijt, lunch en diner samenstellen. Wil je een chique vijf gangen diner of een informele barbecue. Alles wordt bereidt vanuit de super smoker. Gegarandeerd dat jullie genieten! 

De tuin is een lust voor het oog. De honderden jaren oude Platanen vallen het eerste op als je het park binnenkomt. Daarna zie het meertje met zijn charmante bruggetjes. Er zijn verschillende romantische, schaduwrijke zitjes en plekjes om te genieten van de rust en de natuur. En niet te vergeten de prachtige details die de eeuwenoude geheimen van het landgoed een beetje blootgeeft. Geweldig voor jullie bruidsreportage.

 

Zijn er onder jullie gezelschap ook kleine gasten, dan kan je verzekerd zijn dat ze op Domaine Ramonjavel de tijd van hun leven hebben! Met een speeltuin, overdekte speelschuur, kinderboerderij en het zwembad met peuterbad zullen ze 's avonds tevreden in slaap vallen..