Comfortabel verblijf


Luxe tent

Om het meertje waarin het ganzen echtpaar vrolijk zwemt staan onze luxe ingerichte tenten. Iedere tent heeft zijn eigen privé sanitair, dus geen gesleep met wc rollen en gewoon de spulletjes laten staan! De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben ieder hun eigen sfeer. Comfortabele bedden zodat u kan genieten van een heerlijke nachtrust. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, u hoeft alleen nog maar uw kleding in de kast te leggen. Vanuit de tent heeft u een geweldig uitzicht en privacy. Het meertje is een groot plezier voor de kinderen, maar voor de veiligheid is er voor de kleintjes een hek om de vlonder heen gezet.

Wat zit er in de tent:

Op ons kleinschalige autovrije vakantiepark hebben we zes zeer ruime tenten geplaatst op een houten vlonder die afgebakend zijn met een hekje. Ze zijn ingedeeld in een slaapkamer met opgemaakt tweepersoonsbed en ruime kledingkast, en een slaapkamer met opmaakt stapelbed. Als u wenst kan er een bed bijgeplaatst worden. Er is de mogelijkheid om een handdoekenpakket te huren, dat scheelt weer bagage. In de compleet ingerichte keuken met elektriciteit vindt u een 4 pits gasstel, koelkast en gezellige Franse buffetkast. Buiten staan er een picknickbank en relax stoelenIedere tent heeft op een korte loopafstand een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet..


Luxe Lodge Tent :

Nieuw in zomer 2019!!

De tent met wanden van Douglas houten schaaldelen en een frame van robuuste ronde palen maakt zich uniek in zijn soort! Het dak bestaat uit twee lagen wat zorgt voor een perfecte isolatie. 

 

De Luxe Lodge heeft dezelfde indeling en inrichting als de Luxe Tent maar is met zijn afmeting van 10x5m. een stuk ruimer.

 

Uiteraard heeft de Luxe Lodge op een korte loopafstand een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet..

 


Chambres d'hôtes

In de 18e eeuwse gerenoveerde boerderij kunt u verblijven in één van de vier gastenkamers, bestaande uit één tweepersoonskamers en drie familiekamers. Iedere kamer is geheel gerenoveerd; comfortabel, maar met de franse sfeer nog duidelijk voelbaar: Bij alle kamers is er de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. 

Chambre Des Platanes is een prachtige tweepersoonskamer, ingericht met Franse brocante maar met het comfort van nu. Een comfortabel bed van 1.40m. bij 2.00 m. Kenmerkend is het hoge, authentieke balkenplafond. Het geeft een prachig uitzicht op de Platanen en het meer. Aan de kamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche.

Chambre Des Collines is een 4 persoonskamer ingericht met 2 persoonsbed van 1.60 m. bij 2.00 m. en een stapelbed. Ook bij deze kamer is het mooie hoge balkenplafond een prachtig oud detail. Aan de kamer bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en stortdouche. Er is een klein koelkastje en waterkoker aanwezig. Het geeft een prachtig uitzicht op het zwembad en de heuvels.

Chambre La Petite Porte is een zeer ruime familiekamer ingericht met 2 persoonsbed van 1.60 m. bij 2.00 m. en een stapelbed. Bij deze kamer is het mogelijk 1 of zelfs twee bedden bij te plaatsen. De brocante Franse meubels geven een prachtige sfeer. Aan de kamer grenst de zeer ruime comfortabele badkamer met stortdouche, toilet en wastafel. Er is een koelkast, waterkoker, serviesgoed en bestek aanwezig. Vanuit de kamer geniet je van de 'en campagne' van Frankrijk.