Trouwen opDomaine Ramonjavel

Jullie mooiste dag inZuid-Frankrijk beleven

Droom je ervan te trouwen onder de Zuid-Franse zon?

Romantisch in een trouwprieel aan het water het ja-woord geven aan je grote liefde?

Trouwen op het platteland in het nabijzijn van alle mensen de je lief zijn, oftewel ‘un mariage champêtre’ met uitzicht op de landerijen van de lieflijke streek de Lot et Garonne. Domaine Ramonjavel is een prachtige locatie, met fantastisch eten en heerlijke wijn. Kortom; het heerlijke joie de vivre gevoel van de Fransen.

‘Oui, je t’ aime’.

Dat klinkt toch geweldig in het frans!

Een bruiloft op het Domaine duurt vaak 3 of 4 dagen en het hele Domaine staat ter beschikking van het bruidspaar en haar gasten. Helaas is het als Nederlander niet mogelijk officieel te trouwen in Frankrijk, dus het officiële gedeelte zal in Nederland plaats moeten vinden waarna je bij ons de trouwceremonie van je dromen beleefd, begeleid door de Nederlands/ Frans sprekende BABS.

Buiten de plechtigheid is het ook heerlijk vertoeven. De gasten verblijven in de luxe tent of in één van de gastenkamers. Ze kunnen gebruik maken van het zwembad en alle faciliteiten die het park biedt.

Alles is mogelijk, je kan gebruik maken van onze arrangementen; we regelen je trouwkapsel, de bloemen, de taart, enz. Maar je kan natuurlijk ook zelf je huwelijksweekend invullen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, of nog beter.. kom langs en je bent overtuigd!

Vive la France!